Dorpsfeest: jubileum 55 jaar CV De Narre-Kappen

Carnavalsvereniging De Narre-Kappen bestaat dit carnavalsseizoen 55 jaar. Een jubileum! We gaan dat op verschillende manieren
onder de aandacht brengen en vieren.

Want feest vier je samen!
Eén van de feestelijkheden is een swingende feestavond. Omdat wij graag samen een feestje bouwen organiseren we een goed gevulde feestavond voor alle vrienden, leden, sponsoren, prinsen, adjudanten, raadsleden, dorpsgenoten, carnavalsvierders, zusterverenigingen, muziekskes… Jong of oud, oud- of ex-, iedereen die CV De Narre-Kappen een warm hart toedraagt, is welkom. Kom daarom op 1 december naar de grote tent op het Heuvelplein in Gerwen. Het feest begint om 20:11 uur. De toegang is uiteraard gratis!

Band TILT met Rtist-Horns
Tijdens deze feestavond komt de bruisende band TILT, aangevuld met het koperwerk van de blazerssectie Rtist-Horns, de boel in beweging brengen met hun lekkere muziek. Ze hebben al tal van grote Nederlandse sterren begeleid, van Lee Towers tot Marco Borsato en van Nick en Simon tot Xander de Buisonjé. Ze hebben een enorm breed repertoire, vliegen van een miniconcert met George Baker naar een megaconcert in Ahoy en dit allemaal door één passie: muziek! Dat wordt knallen van de eerste tot de laatste noot.