Creatieve Markt 2018 in Gerwen

Deelnemers uit de regio tonen op deze markt hun prachtige creaties in allerlei bijzondere technieken. De markt is open voor publiek van 11 tot 16 uur.

Dit jaar worden er meer verschillende demonstraties gegeven, maar er zijn ook enkele workshops waar je zelf aan mee kunt doen.* En wil je een keer je portret laten schilderen? Dat kan!

Iedereen, jong en oud, is van harte
welkom en de entree is gratis!

Er is veel te zien, te horen en te doen.
In twee grote zalen staan stands waar van alles te zien en ook te koop is. Je kunt uitleg krijgen over technieken en er worden demonstraties gegeven. Heb je bijvoorbeeld ooit een sokkenbreimachine gezien? Kom maar kijken en verbaas je over deze al oude, maar zeer vernuftige machine.
Er zijn optredens in een aparte ruimte zodat je op je gemak kunt luisteren naar mooie zang en muziek. Dat is heerlijk genieten.

Wat wij verder bieden:
Gezelligheid, van alles te beleven. En een ontmoetings­­­­­­­­­­­­­­­­punt met de mogelijkheid om iets te eten en te drinken. Er is zelf­­­­gebakken taart of koek. Tussen de middag is er heerlijke zelfgemaakte soep en zijn er broodjes te verkrijgen.

* De kosten van deelname aan een workshop zijn afhankelijk van gebruikte materialen, informeer bij de standhouder.

De Werkgroep Leefbaarheid Gerwen organiseert deze creatieve markt voor de vijfde keer. Het adres van het gemeenschapshuis D’n Heuvel is Heuvel 11, naast het Heuvelplein in Gerwen.

Voor meer informatie zie deze website, of mail naar werkgroepleefbaarheidgerwen@gmail.com. Telefonisch is de WLG bereikbaar via 06 41 102 625.