Befaamd Trio Trommelen met gitarist Paulus Schäfer op podium

Wanneer:
20 november 2017 @ 20:00 – 22:30
2017-11-20T20:00:00+01:00
2017-11-20T22:30:00+01:00
Waar:
Cafe de Stam
Gerwenseweg 38
5674 SH Nuenen
Nederland
Kosten:
€ 10,-
Contact:
SintiMusic
0681935569.

Gipsyjazz in café de Stam Gerwen

Het intieme concertcafé de Stam aan de Gerwenseweg in Gerwen krijgt hoog bezoek. Het befaamde Three ‘O’ Trommelen komt maandagavond 20 november optreden en de Gerwense gipsygitarist Paulus Schäfer schuift aan. Dit trio bestaat uit Tessa, Tijn en Antoine Trommelen. Deze jazzmuzikanten waren te bewonderen op North Sea Jazz, op het Breda Jazz Festival en op podia in Japan, Duitsland en Zwitserland. Saxofonist Antoine speelde 15 jaar in de begeleidingsband van Guus Meeuwis. En de 20ste dus in café de Stam Gerwen. Zijn dochter Tessa zingt en zoon Tijn speelt gitaar. Ook bassist Jeroen Koning speelt mee.

De combinatie van de typische gipsyjazz met andere muziekstijlen leverde eerder al verrassende muzikale avonden op in dit Gerwense café. Zoals de gastoptredens bij Paulus Schäfer van accordeonist Dominique Paats, saxofonist Jacco van Santen, het Italiaanse Dario Napoli Trio en van Tim Welvaars op mondharmonica met saxofoniste Naomi Adriaansz.

Paulus Schäfer invites…

Gipsygitarist Paulus Schäfer is een veel gevraagd muzikant. Hij vertoefde de afgelopen maanden voor optredens en workshops onder meer in Amerika, Italië, Engeland, Frankrijk en Kroatië. Hij is altijd weer blij als hij thuis, bij zijn gezin, familie en vrienden in Gerwen is. Paulus laat graag anderen kennismaken met de gipsyjazz, maar is zelf ook altijd nieuwsgierig naar de muziekstijlen van andere muzikanten. Daarom nodigt hij dit seizoen een aantal muzikanten en bands uit in zijn dorp. Op sommige avonden speelt Paulus met zijn eigen trio met een gastmuzikant, terwijl op andere avonden een band speelt, samen met Paulus. Dat gebeurt onder de noemer: Paulus Schäfer invites.

Gipsygitarist Paulus Schäfer speelt een ‘thuiswedstrijd’ in de Stam Gerwen……

Kaarten reserveren
Het gipsyjazzconcert ‘Paulus Schäfer Invites’ begint maandagavond 20 november om acht uur in café de Stam, Gerwenseweg 38 in Gerwen. Kaarten à tien euro kunnen gereserveerd worden op info@sintimusic.nl of via SintiMusic 06 8193 5569. Let op: vol is vol.

Befaamd Three ‘O’ Trommelen treedt op in Gerwen….